Untitled
27 jan 2013
week 60: 17 t/m 23 januari

Bas wilde op 17 januari niet slapen ’s ochtends. Hij heeft veel gehuild en is ook nog gevallen en had een bloedende lip. Gelukkig heeft hij ’s middags wel goed geslapen.
Op 18 januari moest ik voor controle naar de verloskundige. Oma Van Aerle en Bas zijn mee geweest. Er waren 6 andere kindjes in de wachtkamer, allemaal jongetjes. Bas heeft lief gespeeld en vond het leuk om op de lange ziekenhuisgang heen en weer te kruipen. Ook tijdens de controle was Bas erg lief. Toen we thuis waren heeft Bas even geslapen en daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, samen met tante Maartje en Eline.
Bas en ik zijn op 19 januari met de wandelwagen bij tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest. Tante Willeke had een rails met treintje van vroeger voor Bas klaargezet. Daar heeft Bas (en kat Beer ;-)) mee gespeeld en hij heeft rondjes om de bank gekropen. Ook de tunnel vond hij erg interessant, zeker toen de tunnel bewoog omdat een van de poezen erin zat.
Op 20 januari zouden de overburen op bezoek komen, maar omdat hun zoontje Juul de waterpokken heeft, hebben we de afspraak 2 weken verzet. We zijn ’s middags bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
We zijn op 21 januari door de sneeuw naar de winkel gewandeld. Ik weet dat ik langzaam eet, maar dat het zó erg was, wist ik niet: ik had een broodje gesmeerd voor Bas en eentje voor mij, we gingen tegelijk aan tafel en Bas stak het laatste stukje van zijn broodje net iets eerder in zijn mond dan ik…
Op 22 januari had Bas de keukenla uitgeladen. Hij had de rol aluminiumfolie afgerold en had daarbij zijn vinger gestoten. Er was maar een heel klein puntje bloed aan zijn vingertje, maar het bloeden stopte niet en een pleister liet Bas niet zitten. Overal waar hij kroop, zat bloed op de grond. We hebben hem toen een paar sokken aan zijn handen gedaan, die liet hij wel zitten.
Bas gaat na zijn pap ’s morgens vroeg altijd nog even naar bed. Hij slaapt dan meestal nog 1 uur, maar op 23 januari heeft hij na de pap van 6.30 uur tot 9.30 uur geslapen! ’s Ochtends kwam Carina op bezoek. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik haar gezien had en het was erg gezellig. Bas heeft een mooie stuiterbal en Dikkie-Dik-koekjes gekregen. ’s Middags zijn we nog even bij opa en oma Van Aerle geweest; tante Maartje en Eline waren er ook. Na de boodschappen is Bas onderweg in de auto in slaap gevallen. Hij sliep gewoon door toen ik hem naar boven droeg, zijn muts, das, handschoenen en schoenen af- en uitdeed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative